Nieuw !!!!!

 

Omdat afgelopen jaar alles duurder is geworden, starten we dit jaar met een nieuw concept om het kamp betaalbaar te houden. Je kan net als anders in mei het volledige bedrag betalen, of je kan 5 maandelijkse schijven betalen om de kosten wat te spreiden. Voor de betaling heb je nu dus 2 opties.

 

Optie 1 volledige bedrag in mei

De prijs per kind is 220 euro ( 115 euro voor een bieke). Je hoeft voorlopig niets te doen, de inschrijving en betalingsinfo volgen eind april. Ouders met meerdere kinderen krijgen 10 euro korting voor elk volgend kind dat meegaat.

 

Optie 2 betalen in schijven

- Je betaalt 45 euro per maand tot april ( 25 euro voor een bieke) en 40 euro in mei ( 15 euro voor een bieke). De korting voor meerdere kinderen blijft geldig, en mag je van het bedrag in mei aftrekken.
- Het bedrag moet maandelijks voor de 26e gestort worden, maw de eerste deadline ligt op donderdag 26 januari. Je moet je nu al voorinschrijven, dat kan via volgende link: https://forms.gle/fe7w7aAB6GyM1cbm7
- De definitieve inschrijving + medische gegevens moet je pas in mei uitvoeren. Daarover volgt nog meer info in het kampboekje.

 

Indien er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Kamperen is de mooiste zomersport, waardoor je steeds maar jonger wordt, … Het is lente en de dagen worden langer. Wanneer de zomer dichterbij komt begint het te kriebelen want dan is het kamp weer in aantocht. 365 lange dagen tellen we af tot we weer samen op kamp kunnen vertrekken!

 

Het moment is dan aangebroken om te bewijzen dat we voor onszelf kunnen zorgen. De kleinsten gaan op avontuur zonder mama en papa. De oudsten moeten zelf hun potje koken, tenten opstellen en 10 dagen leven zonder de lieve zorgen van mama.

 

Het zomerkamp is de ideale gelegenheid om te testen of we als leiding in ons doel geslaagd zijn.  Tien dagen en negen nachten zullen we samenleven met heel onze eenheid, jong en oud. Niet alles loopt altijd van een leien dakje maar we proberen er altijd samen het beste van te maken!

Elke jaar proberen we een nieuw kampterrein te zoeken, dit lukt niet altijd maar toch maken we er altijd een hele zoektocht van om het perfecte plekje te vinden. Verblijven meestal op een afgelegen veld waar we naar harte lust plezier kunnen maken. Ook proberen wij ervoor te zorgen dat er steeds een bos in de buurt is en dat het natuurlijk makkelijk te bereiken is voor onze bezoekdag.

 

Biekes gaan niet het volledige kamp mee. Afhankelijk van de datum van het kamp gaan ze het eerste of het tweede deel mee van kamp.

Dit jaar zal het kamp doorgaan in Peer van 14 juli tot en met 24 juli. Voor de Biekes zal het kamp doorgaan van 14 juli tot en met 20 juli.