260 fos landen.

scouts landen.

landen scouts.

Kamperen is de mooiste zomersport, waardoor je steeds maar jonger wordt, … Het is lente en de dagen worden langer. Wanneer de zomer dichterbij komt begint het te kriebelen want dan is het kamp weer in aantocht. 365 lange dagen tellen we af tot we weer samen op kamp kunnen vertrekken!

Het moment is dan aangebroken om te bewijzen dat we voor onszelf kunnen zorgen. De kleinsten gaan op avontuur zonder mama en papa. De oudsten moeten zelf hun potje koken, tenten opstellen en 10 dagen leven zonder de lieve zorgen van mama.

 

Het zomerkamp is de ideale gelegenheid om te testen of we als leiding in ons doel geslaagd zijn.  Tien dagen en negen nachten zullen we samenleven met heel onze eenheid, jong en oud. Niet alles loopt altijd van een leien dakje maar we proberen er altijd samen het beste van te maken!

Elke jaar proberen we een nieuw kampterrein te zoeken, dit lukt niet altijd maar toch maken we er altijd een hele zoektocht van om het perfecte plekje te vinden. Verblijven meestal op een afgelegen veld waar we naar harte lust plezier kunnen maken. Ook proberen wij ervoor te zorgen dat er steeds een bos in de buurt is en dat het natuurlijk makkelijk te bereiken is voor onze bezoekdag.

 

Biekes gaan niet het volledige kamp mee. Afhankelijk van de datum van het kamp gaan ze het eerste of het tweede deel mee van kamp.

Dit jaar zal het kamp doorgaan in Kaulille van 17 juli tot en met 27 juli. Voor de Biekes zal het kamp doorgaan 21 van juli tot en met 27 juli.