Nieuwe leden mogen doorlopend starten. Je mag vier opeenvolgende zaterdagen komen proberen. Daarna zou het lidgeld betaald moeten worden om verzekerd te zijn.  Om te starten, moeten de gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres)  van het nieuwe lid ten minste een week op voorhand voor de startdatum (wanneer het nieuwe lid voor de eerste keer komt proberen) worden doorgestuurd naar de tak in kwestie.

 

Wij blijven constant waken over een gezond evenwicht tussen aantal leden, aantal leiding en beschikbare ruimte. Op deze manier kunnen wij aan kwalitatief scouting doen.

Daarom hebben we geen andere keuze dan te werken met een wachtlijst. Dit geldt enkel voor de takken: Biekes, Welpen en Jong Givers. Schrijf je in op de wachtlijst door naam, voornaam en geboortedatum van je kind samen met je adres en GSM-nummer te mailen naar foslanden@outlook.com of door het contactformulier in te vullen. Wij contacteren je op het ogenblik dat er plaats vrij komt om nieuwe leden op te nemen. Ook als je (kind) in de loop van het jaar bij de scouts wil komen, schrijf je je nu best reeds in, met vermelding van de datum.

 

Naargelang je leeftijd behoor je tot een andere groep, ook wel ‘tak’ genaamd. Iedereen is welkom vanaf 5 jaar!

Biekes: van 5 tot en met 7 jaar

Welpen: 8 tot en met 10 jaar

Wolven: 11 jaar tot 12 jaar

Jonggidsen- Jongverkenners: 13 tot en met 14 jaar

Gidsen-Verkenners: 15 tot en met 16 jaar

Seniors: 17 tot en met 19 jaar

Leiding: 18 jaar en ouder

Stam: 18 jaar en ouder

Maak jouw eigen website met JouwWeb