260 fos landen.

scouts landen.

landen scouts.

Midwinter

In januari is het Midwinter, ons jaarlijks gezellig winterdorpje. In het dorpje kan je genieten van lekker eten en koude en warme drankjes. Dit jaar voorzien we de Midwinterwandelingen terug. Je kan kiezen uit een bewegwijzerde wandeling van 5 of 9 km of een wandeling op kaart van 15km. Voor de langste route houden we een klassement bij, zodat ook de competievelingen zich kunnen uitleven. Daarnaast voorzien we ook een pakket met hapjes en drankjes voor onderweg. Extra info over de wandelingen en het inschrijfformulier vind je op onderstaande. Voor de kinderen is er zoals altijd scouts van 14u tot 17u met aansluitend de opening van ons winterdorp op de parking achter ons terrein (parking Overwindenstraat).

Datum:  /

Eenheidsuitstap/ weekend

Elk jaar gaan we op eenheidsuitstap of weekend. Dit jaar zal het een eenheidsuitstap worden. 

Datum:  29 april 2023

FOS FAMILY DAY

Vanaf heden organiseren wij  FOS FAMILY DAY. Die dag kunnen jullie samen met jullie kind(eren) deelnemen aan een scoutsnamiddag. Op die manier weten jullie wat jullie kind(eren) zoal doen op de scouts. Na een leuke dag samen met de kinderen nodigen wij jullie graag uit op onze BBQ, of om simpelweg iets te komen drinken! 

Datum: 13 mei 2023

Braderie 

Ook organiseren wij jaarlijks restaurantdagen. Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit om samen met familie, vrienden... te komen eten bij ons, 260 FOS Pepijn Landen. Hopelijk mogen we jullie allen verwelkomen!

Datum: 1 en 2 september 2023

Restaurantdagen

Ook organiseren wij jaarlijks restaurantdagen. Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit om samen met familie, vrienden... te komen eten bij ons, 260 FOS Pepijn Landen. Hopelijk mogen we jullie allen verwelkomen!

Datum: 14 en 15 oktober 2023

Optocht

Op 11 november nemen wij met de scouts deel aan de jaarlijkse optocht die Stad Landen organiseert. Tijdens deze optocht wandelen wij van aan het stadhuis naar het monument aan de Maartstraat en naar het kerkhof in de Rumsdorpstraat. Op deze twee plaatsen wordt er hulde gebracht aan de oud-strijders. Daarna keren wij terug naar de scouts en krijgen de kinderen nog een tas warme chocolademelk.