260 fos landen.

scouts landen.

landen scouts.

Scout-O-Rama

Elk jaar organiseert de 260ste FOS Pepijn Landen Scout-O-Rama. Dit is onze jaarlijks show die zal doorgaan in de maand november. Tijdens deze show tonen alle leden van onze eenheid het beste van zichzelf. De show zal 's avonds doorgaan op de EMI-site.  De maand oktober en november zullen we regelmatig aan het oefenen zijn, maar uiteraard maken we tussendoor ook tijd voor andere leuke activiteiten. Aangezien onze jaarlijkse Scout-O-Rama niet kan doorgaan, organiseren wij een afhaal pastaslag. Op die manier hopen we toch wat geld in het laatje te brengen. Voor de organisatie hiervan volgen wij uiteraard alle regels en maatregelen omtrent COVID-19 op.

Datum: /

 

Optocht

Op 11 november nemen wij met de scouts deel aan de jaarlijkse optocht die Stad Landen organiseert. Tijdens deze optocht wandelen wij van aan het stadhuis naar het monument aan de Maartstraat en naar het kerkhof in de Rumsdorpstraat. Op deze twee plaatsen wordt er hulde gebracht aan de oud-strijders. Daarna keren wij terug naar de scouts en krijgen de kinderen nog een tas warme chocolademelk. 

Midwinter

In januari is het Midwinter, ons jaarlijks gezellig winterdorpje. Helaas zorgt Corona ervoor dat het evenement ook dit jaar lichtjes anders zal verlopen dan gewoonlijk. Zo komt er geen fakkeltocht en sluit ons Midwinterdrop om 23u00. Daarom voorzien we dit jaar iets nieuws: de Midwinterwandelingen. Je kan kiezen uit een bewegwijzerde wandeling van 5 of 9 km of een wandeling op kaart van 15km. Voor de langste route houden we een klassement bij, zodat ook de competievelingen zich kunnen uitleven. Daarnaast voorzien we ook een pakket met hapjes en drankjes voor onderweg. Extra info over de wandelingen en het inschrijfformulier vind je op onderstaande Voor de kinderen is er zoals altijd scouts van 14u tot 17u met aansluitend de opening van ons winterdorp op de parking achter ons terrein (parking Overwindenstraat), met Covid Safe Ticket.  

Datum:  /

 

Restaurantdagen 

Ook organiseren wij jaarlijks restaurantdagen. Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit om samen met familie, vrienden... te komen eten bij ons, 260 FOS Pepijn Landen. Hopelijk mogen we jullie allen verwelkomen! Aangezien ook dit jaar onze jaarlijkse restaurantdagen niet kunnen doorgaan omwille van het coronavirus, organiseren we op 19 februari een afhaal restaurantdag. Eveneens zal het dit jaar een afhaalmenu met Vlaamse boerenkost zijn. Soep, puree, worst, taart,... U kiest helemaal zelf welke maaltijd u samenstelt. We volgen voor de organisatie hiervan uiteraard alle regels en maatregelen omtrent COVID-19 op. INSCHRIJVEN KAN TOT 15 FEBRUARI DUS WEES ER SNEL BIJ!!!

Datum: /

 

Eenheidsuitstap/weekend

Elk jaar gaan we op eenheidsuitstap of weekend. Dit jaar zal het een eenheidsuitstap worden. 

Datum:  /

 

Maak een Gratis Website met JouwWeb